Salată de sfeclă cu lăstari de mazăre

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați salata de sfeclă cu lăstari de mazăre. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 14g de grăsime, și un total de 179 calorii. Pentru $3.57 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, sfeclă, sare kosher și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este bun. Încercați Lăstari De Mazăre (Lăstari De Mazăre Prăjiți -- Ching Chow Dau Miu), Salată Rece De Mazăre, și Salată de mazăre cu busuioc și lăstari de mazăre pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Frecați sfecla și puneți-o într-o tigaie suficient de mare pentru a le aranja într-un singur strat.
Se presară cu 1 linguriță. sare. Acoperiți cu folie și prăjiți până se înmoaie când este străpuns cu vârful unui cuțit mic și ascuțit, aproximativ 1 oră.
Sfecla se răcește până se răcește suficient pentru a se descurca. Curățați și tăiați în 1/2-in.- pene groase.
Combinați lăstarii de mazăre, șalota, arpagicul, uleiul, sucul de lămâie și restul de 1/2 linguriță. sare într-un castron mare. Se acoperă cu sfeclă, avocado și piper, aruncând doar pentru a acoperi.
Faceți înainte: sfecla prăjită, până la 1 zi (coaja și felia chiar înainte de a face salată).