Salată de sfeclă, cireșe murate și șalotă crocantă

Salată de sfeclă, cireșe murate și șalotă crocantă
Sfeclă, cireșe murate și salată crocantă de șalotă ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 15g de grăsime, și un total de 249 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 1,39 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Dacă aveți la îndemână șalotă, semințe de fenicul, cireșe și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 30 de minute. Cu o lingură scor de 43%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Salată de sfeclă prăjită și șalotă peste verdeață de sfeclă ofilită și Rucola, Calamari la grătar cu pătrunjel și salată de șalotă murată, și salată de varză și sfeclă cu pansament cald de șalotă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Într-un vas mic de copt, aruncați sfecla cu uleiul de măsline, cimbru, usturoi și 1/4 cană de oțet și condimentați cu sare și piper negru. Acoperiți bine cu folie și prăjiți timp de aproximativ 1 1/2 ore, până când furculița este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
3
Lasă să se răcească ușor.
4
Între timp, într-o cratiță mică, combinați cireșele cu semințele de fenicul, zahărul, 3/4 cană de apă și restul de 1/4 cană de oțet și aduceți la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet, Câteva PumniPesmet, Câteva Pumni
Jumătăți De Nuci PecanJumătăți De Nuci Pecan
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
5
Se ia de pe foc și se lasă să stea 30 de minute.
6
Într-o cratiță mare, încălziți 2 centimetri de ulei de canola la foc moderat până la sclipire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Spaniolă Medie, Tăiată Cubulețe Mici1 Ceapă Spaniolă Medie, Tăiată Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
7
Adăugați șalotele feliate și gătiți la foc moderat, amestecând, până se rumenesc, aproximativ 10 minute. Folosind o lingură cu fante, transferați șalotele prăjite pe prosoape de hârtie pentru a se scurge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini TăiateCum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
8
Curățați sfecla și feliați-le cu grosimea de 1/4 inch. Strecurați lichidul de gătit al sfeclei într-un castron mare. Puneți 2 linguri de lichid de murat de cireșe în castron împreună cu sucul de lămâie și bateți pentru a combina. Condimentează pansamentul cu sare și piper negru. Strecurați cireșele și aruncați lichidul de decapare rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
Jumătăți De Nuci PecanJumătăți De Nuci Pecan
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
9
Aranjați sfecla pe un platou. Aruncați mizuna și cireșele în castron cu pansamentul. Puneți verdeața peste sfeclă, garnisiți cu șalotele prăjite și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Nuci PecanJumătăți De Nuci Pecan
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini TăiateCum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
VerziiVerzii
MizunaMizuna
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 30 m.
Porții4
Scor De Sănătate15
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista