Salată de sfeclă, brânză de capră și Avocado
Salata de sfeclă, brânză de capră și Avocado este o fără gluten, primar și vegetarian rețetă cu 6 porții. O porție conține 303 calorii, 7g de proteine, și 23g de grăsime. Pentru $2.2 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți la îndemână sirop de arțar, piper, coajă de portocală și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Încercați Salată de sfeclă, Avocado și brânză de capră, Cina în seara asta: salată de sfeclă, Avocado și brânză de capră, și Salată de sfeclă prăjită cu Avocado, brânză de capră și nuci confiate cu vinetă de miere Dijon pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Trim sfeclă tulpini la 1 inch; se spală ușor, și locul într-un 3 1/2-qt. cratiță cu apă pentru a acoperi. Se aduce la fierbere la foc mediu-mare. Reduceți căldura la mediu-scăzut și fierbeți 25 până la 30 de minute sau până se înmoaie.
Scoateți sfecla de pe foc; scurgeți, clătiți și răciți complet (aproximativ 25 până la 30 de minute). Curățați și tăiați sfecla în optimi.
Bateți împreună coaja de portocală și următoarele 3 ingrediente. Adăugați treptat ulei de măsline într-un flux lent și constant, amestecând până se omogenizează.
Tapetați un platou de servire cu năsturel. Aranjați sfecla și feliile de avocado în rânduri alternante (câte 2) deasupra năsturelului.
Se presară cu brânză de capră, ceapă și piper proaspăt măcinat după gust.
Se servește cu vinetă portocalie.
* 1 (6-oz.) pachet spanac proaspăt pentru copii poate fi înlocuit.