Salată De Sfeclă Aurie Și Purpurie Cu Portocale, Fenicul Și Feta
Salata de sfeclă aurie și purpurie cu portocale, fenicul și Fetan este o fără gluten, primar și vegetarian garnitură. O porție conține 324 calorii, 9g de proteine, și 23g de grăsime. Pentru $2.63 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 59 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți brânză feta grosieră, ulei de măsline, portocale și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 6 minute. Cu o lingură scor de 82%, acest fel de mâncare este remarcabil. Încercați Salată De Sfeclă Aurie Și Purpurie Cu Portocale, Fenicul Și Feta, Salată Mixtă De Sfeclă Pentru Copii Cu Portocale De Sânge, Fenicul Ras Și Ch, și Salată de fenicul, sfeclă aurie și mere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 204°.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Așezați toate sfecla în tigaie metalică de 9x9x2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De Kale
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Stropiți 3 linguri de ulei; se presară sare și piper și se aruncă pentru a acoperi. Acoperiți tigaia cu folie și prăjiți sfecla până se înmoaie, aproximativ 1 1/2 ore. Descoperiți și răciți complet. Cojiți sfecla, tăiați-o în cuburi de 1/2 inch și puneți-o într-un castron mare, fiecare culoare pe partea opusă; se presara cu sare si piper. Faceți înainte se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți și răciți. Aduceți la temperatura camerei înainte de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Sifonada De Frunze De Kale
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Tăiați toată coaja și îndepărtați portocalele. Lucrul peste castron mediu pentru a prinde suc de portocale, tăiat între membrane, eliberând segmente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Precum Invidia îngerilor
4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
5
Adăugați 1 cană de segmente de portocale, fenicul, mentă, pătrunjel, alune și șalotă în castron cu sfeclă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Portocale
3 Până La 4 Linguri Lichior De Alune (recomandat: Frangelico)
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Sifonada De Frunze De Kale
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
6
Transferați 2 lingurițe de suc de portocale într-un castron mic; bateți în oțet și restul de 2 linguri de ulei de măsline. Condimentați pansamentul după gust cu sare și piper alb. Se amestecă în amestecul de sfeclă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Precum Invidia îngerilor
1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
Sifonada De Frunze De Kale
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-o
7
Salată de movilă pe platou mare.
8
Scurgeți segmentele portocalii rămase; aranjați pe salată.