Salată De Sfeclă Aurie Și Purpurie Cu Portocale, Fenicul Și Feta
Salata de sfeclă aurie și purpurie cu portocale, fenicul și Fetan este o fără gluten, primar și vegetarian garnitură. O porție conține 324 calorii, 9g de proteine, și 23g de grăsime. Pentru $2.63 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 59 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți brânză feta grosieră, ulei de măsline, portocale și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 6 minute. Cu o lingură scor de 82%, acest fel de mâncare este remarcabil. Încercați Salată De Sfeclă Aurie Și Purpurie Cu Portocale, Fenicul Și Feta, Salată Mixtă De Sfeclă Pentru Copii Cu Portocale De Sânge, Fenicul Ras Și Ch, și Salată de fenicul, sfeclă aurie și mere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 204°.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Așezați toate sfecla în tigaie metalică de 9x9x2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De Kale
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
3
Stropiți 3 linguri de ulei; se presară sare și piper și se aruncă pentru a acoperi. Acoperiți tigaia cu folie și prăjiți sfecla până se înmoaie, aproximativ 1 1/2 ore. Descoperiți și răciți complet. Cojiți sfecla, tăiați-o în cuburi de 1/2 inch și puneți-o într-un castron mare, fiecare culoare pe partea opusă; se presara cu sare si piper. Faceți înainte se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți și răciți. Aduceți la temperatura camerei înainte de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Sifonada De Frunze De Kale
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți Sotați
Creveți Sotați, Decojiți
4
Tăiați toată coaja și îndepărtați portocalele. Lucrul peste castron mediu pentru a prinde suc de portocale, tăiat între membrane, eliberând segmente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Precum Invidia îngerilor
3 Bețișoare De Covrig
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Adăugați 1 cană de segmente de portocale, fenicul, mentă, pătrunjel, alune și șalotă în castron cu sfeclă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Portocale
Cotlete De Miel, Cu Oase Franțuzești
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Frișcă Suplimentară Groasă
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Sifonada De Frunze De Kale
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Transferați 2 lingurițe de suc de portocale într-un castron mic; bateți în oțet și restul de 2 linguri de ulei de măsline. Condimentați pansamentul după gust cu sare și piper alb. Se amestecă în amestecul de sfeclă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Precum Invidia îngerilor
1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Sifonada De Frunze De Kale
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Salată de movilă pe platou mare.
8
Scurgeți segmentele portocalii rămase; aranjați pe salată.