Salată De Scoici Cu Gheață
Salata de scoici cu gheață este o fără gluten, fără lactate, întregi 30 și pescatarian rețetă cu 4 porții. O porție conține 184 calorii, 15g de proteine, și 11g de grăsime. Pentru $ 3.17 pe portie, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, maioneză, creson sfâșiat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până suc de lămâie ar putea urma acest curs principal cu Tort alimentar Lime Angel cu glazură de var și fistic ca desert. Acesta funcționează cel mai bine ca un curs principal, și se face în jurul valorii de 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 38%. Încercați Salată De Scoici La Grătar, Salată De Scoici La Grătar, și Salată De Scoici La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aranjați scoici într-un coș cu aburi peste apă clocotită. Acoperiți și aburiți 5 până la 7 minute sau până când ați terminat.
Așezați într-un vas superficial; stropiți cu suc de lămâie. Acoperiți și răciți.
Procesați năsturelul și următoarele 5 ingrediente într-un robot de bucătărie sau blender până se omogenizează; se răcește.
Aranjați verdeața mixtă de salată pe farfurii individuale de servire; top uniform cu scoici și amestec de năsturel.
Notă: personalul nostru de bucătărie de testare a plăcut atât de mult amestecul de năsturel, încât l-au recomandat dublându-l.
Vin recomandat: Chardonnay, Chenin Blanc, Pinot Noir
Scoici în meniu? Încercați asocierea cu Chardonnay, Chenin Blanc și Pinot Noir. Chardonnay și chenin blanc sunt meciuri excelente pentru scoici la grătar sau arse. Dacă scoicile dvs. sunt asortate cu slănină sau alte cărnuri vindecate, încercați un pinot Noir ușor răcit. Chardonnay de la A La Z cu un rating de 4.2 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
![De la A La Z Chardonnay]()
De la A La Z Chardonnay
Chardonnay 2010 de la A la Z se deschide cu arome de flori albe, mandarină, tei, gutui, piatră umedă și minerale care se dezvoltă în continuare în nucșoară, miere, măr verde cu note de ghimbir. Un atac încărcat cu minerale este luminos, îmbucurător și intens. Palatul Mijlociu nuanțat continuă cu arome care oglindesc și amplifică aromele. Finisajul este lung, curat, crocant și suculent, cu arome de caprifoi, citrice și piatră umedă. Acest vin exemplifică clasicul Oregon steely Chardonnay. 2010 a fost o epocă excepțională pentru vinurile albe din Oregon și acest vin sofisticat condus de terroir nu face excepție; luminos, acidulat și intens pe care îl va livra în următorii 5 ani.