Salată de salată de fenicul, rucola și Ricotta
Salata de fenicul, rucola și Ricotta Salata ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 139 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 1,01 USD pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Un amestec de rucola, bulb de fenicul, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este solid. Încercați Salata De Rucola Cu Portocale Sangvine, Fenicul Si Ricotta Salata, Luni fără carne: paste Pesto de rucola cu fenicul prăjit și salată de Ricotta, și Salată de rucola cu Ricotta Salata pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți șalota și sucul de lămâie într-un castron mic pentru a amesteca. Treceți treptat în ulei. Condimentează după gust cu sare și piper.
Lăsați să stea 15 minute pentru a amesteca aromele.
Combinați rucola și feniculul feliat într-un castron mare. Aruncați cu suficient pansament pentru a acoperi salata.
Adăugați brânză rasă; aruncați ușor și serviți.