Salată de salată de fenicul, rucola și Ricotta

Salată de salată de fenicul, rucola și Ricotta
Salata de fenicul, rucola și Ricotta Salata ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 139 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 1,01 USD pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Un amestec de rucola, bulb de fenicul, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este solid. Încercați Salata De Rucola Cu Portocale Sangvine, Fenicul Si Ricotta Salata, Luni fără carne: paste Pesto de rucola cu fenicul prăjit și salată de Ricotta, și Salată de rucola cu Ricotta Salata pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Bateți șalota și sucul de lămâie într-un castron mic pentru a amesteca. Treceți treptat în ulei. Condimentează după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
2
Lăsați să stea 15 minute pentru a amesteca aromele.
3
Combinați rucola și feniculul feliat într-un castron mare. Aruncați cu suficient pansament pentru a acoperi salata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RucolaRucola
FeniculFenicul
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Adăugați brânză rasă; aruncați ușor și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză

Echipamente

DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate14
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista