Salată de rădăcină de țelină, ridiche și năsturel cu sos de semințe de muștar

Salata de rădăcină de țelină, ridiche și năsturel cu sos de semințe de muștar este o fără gluten, primar și întreg 30 rețetă cu 8 porții. Pentru 75 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această garnitură are 193 calorii, 2G de proteine, și 19g de grăsime pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de oțet balsamic, ulei de măsline, năsturel și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este solid. Încercați Salată De Rădăcină De Țelină, Ridiche Și Năsturel Cu Dre De Semințe De Muștar, Rădăcină de țelină - salată de Nasturel cu pansament cremos Dijon, și Țelină rasă, rădăcină de țelină și salată de ridiche pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă semințele de muștar într-o tigaie uscată la foc mediu până se prăjesc ușor și încep să apară, aproximativ 3 minute.
Se transferă în castron; rece.
Adăugați oțet, muștar și șalotă; bateți pentru a amesteca. Treceți treptat în ulei. Se condimentează cu sare și piper.
Aruncați năsturelul într-un castron mare, cu suficient pansament pentru a acoperi ușor. Împărțiți năsturelul între farfurii.
Combinați rădăcina de țelină și ridichile în același castron; aruncați cu suficient pansament rămas pentru a acoperi. Condimentează după gust cu sare și piper. Top Nasturel cu amestec de rădăcină de țelină și se servește.