Salată de rucola și pere cu Mascarpone și nuci prăjite

Salată de rucola și pere cu Mascarpone și nuci prăjite
Salata de rucola și pere cu Mascarpone și nuci prăjite ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 560 calorii, 8g de proteine, și 54g de grăsime. Pentru $1.98 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați rucola, suc de lămâie, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Salată de rucola și pere cu nuci prăjite, Salată de rucola și pere cu nuci prăjite, și Salată de pere, rucola și andive cu nuci confiate.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o tigaie grea de 10 inci la foc moderat până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi prăjiți nucile, amestecând, până devin aurii, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
NuciNuci
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Transferați nucile cu o lingură cu fante pe prosoape de hârtie pentru a se scurge, apoi presărați sare după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NuciNuci
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
3
Se toarnă ulei într-o cană de măsurare rezistentă la căldură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
4
Se amestecă jumătate de nuci prăjite calde în mascarpone împreună cu 1/8 linguriță fiecare de sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
MascarponeMascarpone
NuciNuci
5
Adăugați ulei într-un flux lent la 1 1/2 linguri suc de lămâie într-un castron, amestecând, apoi amestecați 1/8 linguriță rămasă fiecare de sare și piper. Pansament rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
6
Înjumătățiți perele pe lungime și îndepărtați miezul (de preferință cu un tăietor cu bile de pepene galben), apoi tăiați longitudinal în felii groase de 1/4 inch. Aranjați feliile pe 4 farfurii, într-o parte, și stropiți cu 1/2 lingură rămasă de suc de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Pepene GalbenPepene Galben
PerePere
7
Aruncați rucola cu suficient pansament pentru a acoperi și movila alături de pere. Puneți o bucată de amestec de mascarpone pe fiecare farfurie între salată și pere, apoi presărați salate cu nuci prăjite rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MascarponeMascarpone
RucolaRucola
NuciNuci
PerePere
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate13
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista