Salată de rucola și pere cu Mascarpone și nuci prăjite
Salata de rucola și pere cu Mascarpone și nuci prăjite ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 560 calorii, 8g de proteine, și 54g de grăsime. Pentru $1.98 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați rucola, suc de lămâie, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Salată de rucola și pere cu nuci prăjite, Salată de rucola și pere cu nuci prăjite, și Salată de pere, rucola și andive cu nuci confiate.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul într-o tigaie grea de 10 inci la foc moderat până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi prăjiți nucile, amestecând, până devin aurii, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Nuci
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Transferați nucile cu o lingură cu fante pe prosoape de hârtie pentru a se scurge, apoi presărați sare după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu Fante
Prosoape De Hârtie
3
Se toarnă ulei într-o cană de măsurare rezistentă la căldură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De Măsurare
4
Se amestecă jumătate de nuci prăjite calde în mascarpone împreună cu 1/8 linguriță fiecare de sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Mascarpone
Nuci
5
Adăugați ulei într-un flux lent la 1 1/2 linguri suc de lămâie într-un castron, amestecând, apoi amestecați 1/8 linguriță rămasă fiecare de sare și piper. Pansament rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Suc De Lămâie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
6
Înjumătățiți perele pe lungime și îndepărtați miezul (de preferință cu un tăietor cu bile de pepene galben), apoi tăiați longitudinal în felii groase de 1/4 inch. Aranjați feliile pe 4 farfurii, într-o parte, și stropiți cu 1/2 lingură rămasă de suc de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
Pepene Galben
Pere
7
Aruncați rucola cu suficient pansament pentru a acoperi și movila alături de pere. Puneți o bucată de amestec de mascarpone pe fiecare farfurie între salată și pere, apoi presărați salate cu nuci prăjite rămase.