Salată de rucola, struguri și migdale cu vinetă Saba
Salata de rucola, struguri și migdale cu vinaigretă Saba ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 176 calorii. Această rețetă servește 10 și costă 90 de cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați oțet balsamic îmbătrânit, oțet de sherry, piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Salată De Rucola, Struguri Și Migdale Cu Vinetă Saba, Salată de struguri, Avocado și Rucola, și Salată De Rucola, Fenicul Și Struguri Cu Caju.
Instrucțiuni
1
Tăiați fin 7 struguri; transferați într-un miccastron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Struguri
2
Tăiați strugurii rămași în jumătate; transferîntr-un alt castron mic și lăsați-l deoparte. Folosind afork, zdrobește strugurii tocați în bol intoa pur și simplu. Se amestecă șalota, 1 lingură de Sherryoțet și 1/4 linguriță sare și se lasă să stea timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Eșalotă
Struguri
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Bateți în ulei și 1 lingură saba.Condimentați vinaigreta după gust cu sare, piper și mai mult oțet de Sherry, dacă desired.DO înainte: Vinaigrette și struguri înjumătățițipot fi pregătite cu 8 ore înainte. Acoperiți șichill vinaigrette și struguri separat.Aduceți vinaigreta la temperatura camerei șise amestecă înainte de a continua.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De Sherry
Vinetă
Struguri
Piper
Sare
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
4
Combinați rucola și strugurii înjumătățiți într-un castron mare; stropiți cu vinetă șisezon cu sare și piper. Aruncă salata lacoat. Aranjați salata pe farfurii răcite,împărțind uniform. Împrăștiați brânză și migdalepeste.