Salată de rucola, Satsuma și fenicul

Salată de rucola, Satsuma și fenicul
Salata de rucola, Satsuma și fenicul este o fără gluten, primar și întreg 30 garnitură. Această rețetă servește 4. Pentru $1.57 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 341 calorii, 3G de proteine, și 31g de grăsime. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de sare, măsline, oțet de vin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Salată De Fenicul, Mache Și Andive Belgiene Cu Mandarine Satsuma, Salată De Rucola-Fenicul, și Salată de fenicul-rucola.

Instrucțiuni

1
Tăiați partea de sus și de jos a fiecărei portocale cu un cuțit de fructe zimțat sau un cuțit ascuțit, îndepărtând puțină carne cu coaja și rezervați. Cu capătul plat de portocaliu pe o placă de tăiere, tăiați coaja cu o mișcare de tăiere de sus în jos, lucrând tot drumul în jurul portocalelor. Lucrând peste un castron pentru a colecta suc, tăiați între membrane pentru a separa segmentele portocalii și puneți deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De PortocaleFelii De Portocale
PortocaliuPortocaliu
FructeFructe
SucSuc
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
CuțitCuțit
BolBol
2
Strângeți sucul din blaturile, fundul și membranele portocalii în castron (ar trebui să aveți aproximativ 1/2 cană) și strecurați într-o tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PortocaliuPortocaliu
SucSuc
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
TigaieTigaie
3
Adăugați oțet și aduceți la fierbere la foc mediu-mare. Reduceți căldura la minim și fierbeți până se reduce la aproximativ 1/4 cană, aproximativ 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OțetOțet
4
Se toarnă lichid fierbinte într-un castron și se amestecă uleiul de măsline într-un flux lent și constant. Se amestecă sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
5
Aruncați rucola cu fenicul, ceapa și 1/4 cană de pansament. Împărțiți între 4 plăci și împărțiți segmentele portocalii rezervate între plăci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De PortocaleFelii De Portocale
RucolaRucola
FeniculFenicul
CeapăCeapă
6
Stropiți cu pansament suplimentar și acoperiți cu măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MăslineMăsline
7
Serviți imediat.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate20
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista