Salată de rucola, fenicul și linte verde de la ' River Cottage Veg
Salata de rucola, fenicul și linte verde de la ' River Cottage Veg este o fără gluten și vegan garnitură. Această rețetă face 4 porții cu 161 calorii, 10g de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Pentru 92 cenți pe porție, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 32 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 50 minute. Dacă aveți la îndemână coajă de lămâie, frunze de dafin, linte verde și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 98%. Acest scor este remarcabil. Încercați Păstrăvul la grătar al River Cottage cu fenicul, Salată de fenicul, rucola și mere verzi, și Salată De Linte Verde Cu Sparanghel, Măr Și Fenicul pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți lintea într-o cratiță și adăugați multă apă. Se aduce la fierbere și se fierbe doar un minut, apoi se scurge. Întoarceți lintea în tigaie și turnați suficientă apă pentru a le acoperi.
Adăugați frunzele de dafin, ceapa și tulpinile de pătrunjel, dacă utilizați. Aduceți înapoi la foc mic foarte blând și gătiți încet timp de aproximativ o jumătate de oră, până când este fraged, dar nu moale.
Între timp, pentru a face pansamentul, puneți uleiul, sucul de lămâie, muștarul, coaja de lămâie și zahărul într-un borcan cu șurub, condimentați cu sare și piper și agitați până se emulsionează.
Când lintea este gata, scurgeți-le bine și aruncați ierburile și ceapa. În timp ce este încă cald, combinați cu o jumătate bună din pansament. Lăsați până se răcește, apoi gustați și reglați condimentul; puteți adăuga puțin mai multă sare, zahăr, piper sau suc de lămâie, dacă este necesar.
Tăiați feniculul, îndepărtând stratul exterior dur (cu excepția cazului în care feniculul este tânăr și foarte proaspăt). Înjumătățiți bulbul(bulbii) pe verticală, apoi feliați cât de subțire puteți, vârful la bază.
Împărțiți aproximativ două treimi din linte între boluri largi de servire. Se împrăștie peste rucola și fenicul și se prelinge peste restul pansamentului. Împrăștiați lintea rămasă deasupra și serviți.