Salată de rucola cu Gorgonzola prăjită
Salata de rucola cu Gorgonzola prăjită ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 23g de grăsime, și un total de 301 calorii. Pentru $ 1.5 pe portie, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de rucola sfâșiată grosier, cățel de usturoi, ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 27 de minute. 2 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 53%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Salată de rucola cu pere și Gorgonzola, Salată de smochine și Rucola la grătar cu toasturi Gorgonzola, și Salată De Portocale, Ceapă Roșie, Gorgonzolan Și Rucola pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Amestecați Gorgonzola într-un robot de bucătărie până când este netedă și cremoasă, răzuind ocazional părțile laterale ale bolului de lucru. Folosind 1 linguriță rotunjită de brânză pentru fiecare, formați brânza în bile de 18 (1 inch). Lucrând în loturi, înveliți bilele cu oul, apoi cu firimiturile de pâine. Repetați acoperirea bilelor din ou și pesmet. Aranjați bilele pe o foaie mică de copt. Acoperiți și refrigerați până la rece, cel puțin 2 ore sau peste noapte.
Bateți sucul de lămâie, usturoiul și coaja de lămâie într-un bol mediu pentru a amesteca. Treceți treptat în 1/3 cană de ulei. Condimentează pansamentul, după gust, cu sare și piper. Puneți pansamentul deoparte.
Adăugați suficient ulei într-o cratiță mică grea pentru a ajunge la 2 inci pe părțile laterale ale tigaiei.
Încălziți uleiul la foc mediu. În acest moment, scoateți bilele de Gorgonzola refrigerate din frigider. Lucrând în loturi, adăugați bilele reci în uleiul fierbinte și prăjiți doar până se rumenesc, aproximativ 20 de secunde. (Este esențial ca bilele de Gorgonzola să fie reci atunci când intră în ulei, altfel se vor destrăma în ulei. Dacă încep să se încălzească în orice moment, readuceți-le la frigider pentru a reveni ferm.) Folosind o lingură pliată, transferați bilele prăjite pe prosoape de hârtie pentru a se scurge.
Aruncați rucola într-un castron mare, cu suficient pansament pentru a acoperi. Condimentează salata, după gust, cu sare și piper. Mound salata pe plăci. Topiți salatele cu bilele de Gorgonzola prăjite și serviți imediat.