Salata de rucola cu Gorgonzola prăjită ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 23g de grăsime, și un total de 301 calorii. Pentru $ 1.5 pe portie, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de rucola sfâșiată grosier, cățel de usturoi, ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 27 de minute. 2 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 53%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Salată de rucola cu pere și Gorgonzola, Salată de smochine și Rucola la grătar cu toasturi Gorgonzola, și Salată De Portocale, Ceapă Roșie, Gorgonzolan Și Rucola pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Amestecați Gorgonzola într-un robot de bucătărie până când este netedă și cremoasă, răzuind ocazional părțile laterale ale bolului de lucru. Folosind 1 linguriță rotunjită de brânză pentru fiecare, formați brânza în bile de 18 (1 inch). Lucrând în loturi, înveliți bilele cu oul, apoi cu firimiturile de pâine. Repetați acoperirea bilelor din ou și pesmet. Aranjați bilele pe o foaie mică de copt. Acoperiți și refrigerați până la rece, cel puțin 2 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Gorgonzola
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
Creveți Sotați
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Bateți sucul de lămâie, usturoiul și coaja de lămâie într-un bol mediu pentru a amesteca. Treceți treptat în 1/3 cană de ulei. Condimentează pansamentul, după gust, cu sare și piper. Puneți pansamentul deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1 Baton De Bomboane De Ciocolată Cu Lapte Cu Migdale (4-1/4 Uncii), Tocate
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Adăugați suficient ulei într-o cratiță mică grea pentru a ajunge la 2 inci pe părțile laterale ale tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
Creveți Sotați, Decojiți
5
Încălziți uleiul la foc mediu. În acest moment, scoateți bilele de Gorgonzola refrigerate din frigider. Lucrând în loturi, adăugați bilele reci în uleiul fierbinte și prăjiți doar până se rumenesc, aproximativ 20 de secunde. (Este esențial ca bilele de Gorgonzola să fie reci atunci când intră în ulei, altfel se vor destrăma în ulei. Dacă încep să se încălzească în orice moment, readuceți-le la frigider pentru a reveni ferm.) Folosind o lingură pliată, transferați bilele prăjite pe prosoape de hârtie pentru a se scurge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gorgonzola
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
6
Aruncați rucola într-un castron mare, cu suficient pansament pentru a acoperi. Condimentează salata, după gust, cu sare și piper. Mound salata pe plăci. Topiți salatele cu bilele de Gorgonzola prăjite și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Gorgonzola
Piept De Pui La Rotisor
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat