Salată De Rucola, Cartofi Și Fasole Verde Cu Sos Cremos De Nucă

Salată De Rucola, Cartofi Și Fasole Verde Cu Sos Cremos De Nucă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați salata de rucola, cartofi și fasole verde cu pansament cremos de nucă. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 15g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 591 calorii. Pentru $3.58 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de nuci oz 1 3 cană, ulei de nucă, muștar dijon și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este super. Rețete similare includ Salată De Rucola, Cartofi Și Fasole Verde Cu Sos Cremos De Nucă, Salată de rucola, cartofi și fasole verde cu sos de nuci, și Salată de rucola și fasole verde cu sos de ulei de nucă.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Așezați nucile pe o foaie de copt cu margini. Toast în cuptor până la parfumat, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Lasă să se răcească ușor. Se toacă fin și se lasă deoparte.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate100
Revista