Salată de roșii, sfeclă prăjită și ceapă murată
Nevoie de o garnitură fără gluten și vegană? Salata de roșii, sfeclă prăjită și ceapă murată ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă face 6 porții cu 152 calorii, 3G de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Pentru $1.74 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână semințe de chimen, ceapă, apă și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Salată de Broccoli, sfeclă și ceapă murată, Salată de ceapă roșie murată cu citrice și sfeclă aurie cu fasole verde, și Căpșuni murate cu salată de sfeclă prăjită și un concurs.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 425 F.
Wrap sfecla bine în folie pentru a face 2 pachete și friptură în mijlocul cuptorului pana cand se inmoaie, aproximativ 1 1/4hours.
În timp ce sfecla se prăjește, se fierbe oțet, apă, zahăr și condimente, amestecând ocazional, 15 minute.
Adăugați ceapa și fierbeți, amestecând, 2 minute.
Se toarnă ceapa murată cu lichid și condimente într-un castron și se răcește, amestecând ocazional, la temperatura camerei.
Desfaceți sfecla și, atunci când este suficient de rece pentru a o manipula, alunecați pielea și îndepărtați tulpinile.
Tăiați sfecla în pene groase de 1/2 inch și transferați într-un castron de servire cu roșii.
Scurgeți ceapa murată într-o sită așezată peste un alt bol și aruncați ienibaharul.
Adăugați ceapa (cu condimentele rămase) și 2 linguri de lichid de murat în sfeclă și aruncați bine. Se condimentează cu sare și piper.
Ceapa murată poate fi făcută cu 3 zile înainte și răcită, acoperită.Salata poate fi făcută cu 1 zi înainte și răcită, acoperită.