Salată De Roșii Marinată De Moștenire

Salată De Roșii Marinată De Moștenire
Salata de roșii marinată de moștenire ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Această rețetă fără gluten, prietenoasă cu fodmap și vegană servește 6 și costă $1.73 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 16g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 185 calorii. Dacă aveți moștenire fermă, frunze de busuioc, oțet de vin și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Acesta este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Cu o lingură scor de 64%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Salată De Roșii Marinată De Moștenire, Salată De Roșii Marinată De Moștenire, și Salată de roșii Heirloom cu Granita de roșii pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, amestecați împreună oțetul și uleiul. Clătiți și roșii de bază și felie 1/3 la 1/2 inch grosime. Aranjați în straturi într-un recipient etanș sau pe un vas de servire, stropind amestecul de oțet și stropind mentă, busuioc, sare și piper uniform peste fiecare strat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Acoperiți și răciți cel puțin 30 de minute sau până la 4 ore. Aduceți la temperatura camerei înainte de servire.
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții6
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista