Salată de roșii Heirloom cu fenicul Murat

Salată de roșii Heirloom cu fenicul Murat
Nevoie de o garnitură fără gluten și vegană? Salata de roșii Heirloom cu fenicul Murat ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă face 6 porții cu 275 calorii, 2G de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Pentru $2.5 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână frunze de fenicul, ulei de măsline, sare kosher și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este bun. Încercați Salată Caldă De Sfeclă Murată Și Roșii De Moștenire, Salată De Citrice De Fenicul Murat, și Salată de roșii Heirloom cu Granita de roșii pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Prăjiți anason stelat,anason, semințe de coriandru, semințe de fenicul și semințe de ciment într-o tigaie mică la căldură medie-scăzută, amestecând des, până când sunt parfumate,aproximativ 3 minute. Împachetați condimente prăjite, lemongrass și coajă de portocală într-o bucată de pânză de brânză și legați-o cu sfoară de bucătărie pentru a face un plic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe întregi De CoriandruSemințe întregi De Coriandru
Semințe De FeniculSemințe De Fenicul
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
Iarbă De LămâieIarbă De Lămâie
Anason StelatAnason Stelat
AnasonAnason
CondimenteCondimente
SemințeSemințe
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De BucătărieSfoară De Bucătărie
TigaieTigaie
2
Puneți plicul și feniculul înun borcan sau castron de 1 litru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FeniculFenicul
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Aduceți oțet, zahăr, sare și 1/2 ceașcăapă la fierbere într-o cratiță medie,amestecând pentru a dizolva zahărul și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OțetOțet
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
4
Se toarnăamestec de oțet peste plic și fennși lăsați să se răcească; aruncați plicul. Coverfennel și se răcește cel puțin 12 ore.
5
Faceți înainte: se poate face fenicul murat cu 2 săptămâni înainte. Păstrați la rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FeniculFenicul
1
Combinați roșiile mari și cireșeroșii, oțet și 6 linguri de ulei într-un castron mediu; condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
OțetOțet
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Lăsați să stea la temperatura camerei 30 de minute.
3
Înainte de servire, încălziți restul de 1 lingurăulei într-o tigaie medie la foc mare. Bucătar
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Ardei Cubanelle, aruncând des, până când sunt carbonizați în pete, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ArdeiArdei
5
Serviți salată de roșii acoperită cupiper, fenicul murat și frunze de fenicul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FeniculFenicul
TomateTomate
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate13
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista