Salată de roșii de vară

Salată de roșii de vară
Rețeta Salată de roșii de vară poate fi făcută în aproximativ 45 de minute. Această rețetă face 6 porții cu 68 de calorii, 1 g de proteine și 1 g de grăsime fiecare. Pentru 1,3 USD per porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 14 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Câțiva oameni le-a plăcut foarte mult acest aperitiv. Este perfect pentru 4 iulie. Această rețetă de la Allrecipes necesită ardei, ceapă verde, coriandru și busuioc. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, fără lactate, paleolitică și lacto ovo vegetariană. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 91%, ceea ce este excelent. Rețete similare includ Salata de roșii de vară, Salata de roșii cu avocado – O salată de vară perfectă și Salata de vară cu quinoa și roșii.

Instrucțiuni

1
Într-un castron, aruncați roșiile cherry, roșiile galbene, ceapa verde, usturoiul, busuioc, coriandru, piper negru, piper roșu și sare. Dați la frigider 30 de minute și amestecați din nou înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Salsa Sau Pesto Preferat3 Linguri De Salsa Sau Pesto Preferat
Fripturi De Umăr De Porc Cu Os, Aproximativ 3 KilogrameFripturi De Umăr De Porc Cu Os, Aproximativ 3 Kilograme
Pâine Albă De Grosime, PrăjităPâine Albă De Grosime, Prăjită
1/3 Ceapa Medie, Tocata1/3 Ceapa Medie, Tocata
Ardei Jalapeno, Cu Tulpină, Fără Semințe (dacă Vă Place Iute Includeți Semințele) și TocatArdei Jalapeno, Cu Tulpină, Fără Semințe (dacă Vă Place Iute Includeți Semințele) și Tocat
(dacă Vă Place Includeți Semințele)(dacă Vă Place Includeți Semințele)
Muștar Galben, OpționalMuștar Galben, Opțional
Şuncă De ţară Kentucky, Tăiată MăruntŞuncă De ţară Kentucky, Tăiată Mărunt
Cum Ar Fi Comice Sau Bartlett, Decojite, Cu Miez și Feliate 1/Cum Ar Fi Comice Sau Bartlett, Decojite, Cu Miez și Feliate 1/
1/3 Cana Mascarpone, La Temperatura Camerei1/3 Cana Mascarpone, La Temperatura Camerei
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Galben Dulce Mediu, Tăiat în Bucăți De 3/4 Inci1 Ardei Galben Dulce Mediu, Tăiat în Bucăți De 3/4 Inci

Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner

Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner sunt alegeri excelente pentru salată. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note ierburi care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrete tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. Ai putea încerca NV Wilson Creek Almond Anniversary Edition. Recenzorilor le place destul de mult cu o evaluare de 5 din 5 stele și un preț de aproximativ 22 de dolari pe sticlă.
NV Wilson Creek Almond Anniversary Edition
NV Wilson Creek Almond Anniversary Edition
Această șampanie câștigătoare a medaliei de aur este denumită și șampania „OH MY GOSH”®. Acest vin spumant alb este fermentat în mod natural, cu doar o notă de migdale pură adăugată, astfel încât este garantat să vă uimească oaspeții. O șampanie obligatorie pentru a face orice ocazie deosebit de specială. Excelent cu deserturi, îmbrățișări, căzi cu hidromasaj, picnicuri, șeminee, brunchuri și petreceri. Foarte popular la toate nuntile de aici.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate14
Revista