Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați roșiile Cherry prăjite și salata de Paste Ricotta. Această rețetă servește 6 și costă 1,04 USD pe porție. O porție conține 279 calorii, 12g de proteine, și 13g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, cimbru, ricotta și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este solid. Încercați Paste Ricotta Cu Roșii Cherry, Dovlecei, roșii Cherry și paste proaspete de Ricotta, și Paste de roșii Cherry, kale, ricotta și pesto pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 425 F. Aranjați roșiile într-un singur strat pe o foaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
2
Stropiți cu 2 linguri de ulei de măsline; condimentează cu sarea și 1/4 linguriță de piper. Împrăștiați cimbrul deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New York
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
3
Se introduce la cuptor și se coace până când roșiile sunt moi, 15 până la 20 de minute. Puneți deoparte să se răcească.Împărțiți pastele răcite între 6 boluri mari. Puneți niște ricotta peste fiecare porție. Se acoperă cu câteva roșii și crengute de cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțit
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
Rețetă De Pizzocheri
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
Cireșe Confiate Suplimentare
4
Stropiți cu ulei de măsline și presărați cu coajă de lămâie și piper după gust chiar înainte de servire.