Salată de roșii, ceapă roșie și rachetă cu ou prăjit, Chorizo la grătar și Provoleto Crostini la grătar

Roșii, ceapă roșie și salată de rachetă cu ou prăjit, Chorizo la grătar și Provoleto Crostini la grătar ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 6 și costă 2,28 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25g de proteine, 74G de grăsime, și un total de 819 calorii. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 36 ar spune că a lovit locul. Un amestec de unt, sare și piper kosher, pâine și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Funcționează bine ca un fel principal prietenos cu bugetul. În general, această rețetă câștigă o scor destul de bun spoonacular de 58%. Rețete similare includ Salată de roșii, ceapă roșie și rachetă cu ou prăjit, Chorizo la grătar și Provoleto Crostini la grătar, Salată De Avocado La Grătar, Roșii, Ceapă Roșie, și Ardei Roșu La Grătar, Ceapă Dulce Și Salată De Roșii.
Instrucțiuni
Cu două ore înainte de grătar, scoateți brânza provolone din frigider și lăsați-o să stea la temperatura camerei.
Lăsarea brânzei să stea în aer va permite brânzei să formeze o crustă și să ușureze grătarul.
Preîncălziți grătarul la căldură directă medie-mare, lăsând puțin spațiu pentru gătit indirect.
Grătiți chorizo-ul, întorcându-l ocazional, până când este carbonizat frumos și fierbinte în interior, aproximativ15 minute. Se toacă aproximativ și se lasă deoparte.
Încălziți o plită la foc direct. Ungeți ușor partea superioară a brânzei cu ulei de canola și condimentați cu sare și piper.
Așezați pe grătar, asezonat în jos și gătiți până când brânza devine maro auriu închis și crustă, aproximativ 5 minute.
Ungeți ușor blatul cu ulei, condimentați din nou, răsturnați cu grijă și mutați grătarul la căldura indirectă. Continuați să gătiți până când fundul începe să devină maro deschis și brânza este topită, acoperind dacă este necesar.
Se scoate pe o farfurie și se presară cu fulgi de oregano și ardei roșu.
Ungeți pâinea pe fiecare parte cu puțin ulei de măsline și presărați sare și piper. Grătiți la foc direct timp de aproximativ 1 minut pe fiecare parte-pâinea trebuie să fie crocantă și puțin carbonizată afară, dar mestecată în interior.
Încălziți o tavă sau o tigaie din fontă la foc mediu-mare.
Se adaugă untul și se topește. Crăpați ouăle în tigaie, presărați sare și piper și acoperiți cu o altă tigaie. Gatiti pana cand albusurile sunt asezate si galbenusurile inca curg, aproximativ 3 minute.
În timp ce ouăle se gătesc, amestecați oțetul și muștarul într-un castron mare și condimentați cu sare și piper. Se amestecă încet în 1/2 cană de ulei de măsline până se emulsionează. Gustați și amestecați mierea, dacă doriți.
Puneți racheta, roșiile și ceapa într-un castron mare și condimentați cu sare și piper.
Stropiți niște vinaigretă în jurul părților laterale ale bolului și aruncați ușor pentru a acoperi.
Pentru a servi: ungeți niște brânză pe pâinea prăjită. Se acoperă cu un ou, chorizo tocat, un strop de ulei de măsline și frunze de pătrunjel.
Serviți fiecare crostini cu niște salată de rachete.