Salată De Roșii-Busuioc De Vară

Salată De Roșii-Busuioc De Vară
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați salata de roșii-busuioc de vară. Această rețetă servește 8 și costă 52 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă prietenoasă fără gluten, primal și FODMAP are 136 calorii, 1g de proteine, și 14g de grăsime per portie. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de frunze de busuioc, ulei de măsline de bună calitate, sare grosieră și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Încercați Salată de vară cu năut, busuioc și roșii, Spaghettini de roșii și busuioc de vară, și Bouillabaisse de roșii de vară cu busuioc Rouille pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Feliați roșiile mari în cruce și aranjați pe un platou, suprapunându-le și alternând culorile. Puneți o frunză de busuioc între fiecare a doua sau a treia felie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
2
Aranjați roșiile cherry în centrul roșiilor feliate și deasupra cu floarea de busuioc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșie Verde Zebra, Feliată SubțireRoșie Verde Zebra, Feliată Subțire
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
3
Se servește cu ulei de măsline și sare grosieră pe lateral pentru stropire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare GrosierăSare Grosieră
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate6
Revista