Salată de Romaine cu ceapă roșie, nuci și vinetă portocalie
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați salata de Romaine cu ceapă roșie, nuci și vinaigretă portocalie. Această rețetă fără gluten, întreagă 30 și vegană servește 4 și costă $1.28 pe portie. O porție conține 348 calorii, 6g de proteine, și 33g de grăsime. Această rețetă de la Food.com are 1 fani. Un amestec de oțet balsamic, ceapă, fulgi de ardei și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 7 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare sunt Salată de rucola și Romaine cu nuci și vinetă de brânză albastră, Salată de Romaine cu vinaigretă de portocale-Tahini, și Salată de fructe de vară cu nuci prăjite, brânză de capră și vinetă portocalie.