Salată de Romaine, Avocado la grătar și porumb afumat cu pansament Chipotle-Caesar

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați Romaine, Avocado la grătar și salată de porumb fumuriu cu pansament Chipotle-Caesar. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 7g de proteine, 55g de grăsime, și un total de 578 calorii. Pentru $2.17 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de avocado ferm de 6 până la 8 uncii, ulei vegetal, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Cu o lingură scor de 75%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Salată de Romaine cu Avocado ?Cezar? Sos, Salată de Romaine la grătar cu sos cremos de Avocado-busuioc, și Salată Caesar de pui la grătar cu pansament picant Chipotle pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pregătiți grătarul pentru gătit la căldură directă pe cărbune fierbinte (căldură mare pentru gaz); vezi procedura de grătar.
Puneți parmezanul într-un castron mediu și adăugați ulei de măsline într-un flux lent, șoptind.
Se amestecă suc de lămâie, usturoi, chipotles și 1/4 linguriță fiecare de sare și piper.
Frecați uleiul vegetal pe porumb și tăiați părțile laterale de avocado, apoi condimentați cu 1/8 linguriță fiecare de sare și piper. Avocado la grătar, tăiat cu părțile în jos și porumb, acoperit numai dacă folosiți un grătar cu gaz, întorcând porumbul ocazional, până se rumenesc, 3 până la 4 minute.
Cojiți avocado și feliați subțire.
Tăiați boabele de porumb din știuleți.
Aruncați romaine cu pansament și serviți acoperit cu avocado și porumb.
Porumbul și avocado pot fi la grătar, în loturi, dacă este necesar, într-o tigaie fierbinte ușor unsă la foc mediu-mare.