Salată de Romaine, Avocado la grătar și porumb afumat cu pansament Chipotle-Caesar
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați Romaine, Avocado la grătar și salată de porumb fumuriu cu pansament Chipotle-Caesar. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 7g de proteine, 55g de grăsime, și un total de 578 calorii. Pentru $2.17 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de avocado ferm de 6 până la 8 uncii, ulei vegetal, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Cu o lingură scor de 75%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Salată de Romaine cu Avocado ?Cezar? Sos, Salată de Romaine la grătar cu sos cremos de Avocado-busuioc, și Salată Caesar de pui la grătar cu pansament picant Chipotle pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pregătiți grătarul pentru gătit la căldură directă pe cărbune fierbinte (căldură mare pentru gaz); vezi procedura de grătar.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
2
Puneți parmezanul într-un castron mediu și adăugați ulei de măsline într-un flux lent, șoptind.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Parmezan
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
3
Se amestecă suc de lămâie, usturoi, chipotles și 1/4 linguriță fiecare de sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Suc De Lămâie
Ardei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
4
Frecați uleiul vegetal pe porumb și tăiați părțile laterale de avocado, apoi condimentați cu 1/8 linguriță fiecare de sare și piper. Avocado la grătar, tăiat cu părțile în jos și porumb, acoperit numai dacă folosiți un grătar cu gaz, întorcând porumbul ocazional, până se rumenesc, 3 până la 4 minute.