Salată de ridiche, Enoki, mandarină și Avocado de la ' Feast
Salata de ridiche, Enoki, mandarină și Avocado de la ' Feast este o fără gluten, primar și întreg 30 garnitură. O porție conține 322 calorii, 4G de proteine, și 26g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $2.87 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați avocado, andive belgiene, piper și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Încercați Salată De Mandarină Cu Avocado, Salată de năsturel, Avocado și mandarină, și Salată de Avocado și mandarină cu vinaigretă Jalapeimbroko pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Feliați ridichile cât mai subțire posibil cu o mandolină sau un cuțit foarte ascuțit.
Așezați o mandarină pe placa de tăiere și tăiați puțin de la ambele capete pentru a crea suprafețe plane. Setați mandarina pe unul dintre capetele plate. Folosind un cuțit mare și ascuțit, radeți pielea, coaja și cât mai mult din miez de-a lungul curbei fructului. Strângeți orice suc de pe piele într-un castron mic și rezervați.
Lucrând peste bol cu sucurile cu un cuțit ascuțit, țineți mandarina în mâna dvs. nedominantă și folosiți mâna dominantă pentru a tăia segmentul de-a lungul membranei.
Tăiați de-a lungul membranei opuse (într-un V), eliberând segmentul și colectând orice sucuri și fructele în sine în vasul de mai jos. Repetați cu toate segmentele, apoi stoarceți orice sucuri rămase din membrane și aruncați. Repetați cu mandarinele rămase.
Bateți împreună sucul de mandarină cu 2 linguri de ulei de măsline și un vârf de sare.
Aranjați andivele, ridichile, segmentele de mandarină și avocado printre farfurii.
Încălziți restul de 1 lingură de ulei de măsline într-o tigaie medie la foc mediu.
Adăugați enoki, condimentați cu sare și gătiți până când sunt crocante și rumenite, 3 până la 4 minute.
Presărați enoki-ul gătit peste salată.
Stropiți cu pansamentul, condimentați cu sare și piper și împrăștiați cu arpagic.