Salata de quinoa marocană este o fără gluten, fără lactate și vegetarian rețetă cu 6 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 17g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 524 calorii. Pentru $2.3 pe portie, această rețetă acoperă 32% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de chimen măcinat, scorțișoară măcinată, pătrunjel și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a utiliza până scorțișoară sol ai putea urma acest curs principal cu Scorțișoară Răsucește ca desert. 98 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta funcționează cel mai bine ca un curs principal, și se face în aproximativ 1 oră și 45 de minute. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 98%, ceea ce este minunat. Rețete similare sunt Salată quinoană și fistic cu Pesto marocan, Quinoa Marocană, și Quinoan și morcovi marocani.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie la foc mediu. Se amestecă usturoiul și șalotele; gătiți și amestecați până când șalotele s-au înmuiat și au devenit translucide, aproximativ 5 minute. Se amestecă chimenul, ghimbirul și scorțișoara. Gatiti pana la parfum, aproximativ 1 minut mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Frișcă Suplimentară Groasă
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați bulionul de pui și quinoa și aduceți la fierbere, apoi reduceți focul la minim. Acoperiți și gătiți până când quinoa este fragedă și lichidul a fost absorbit, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 Cm
4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite
3
Între timp, puneți stafidele într-un bol și acoperiți cu apă fierbinte. Înmuiați până când stafidele se înmoaie și se îngroașă, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Se scurge și se lasă deoparte.
5
Pufați quinoa cu o furculiță și amestecați sucul de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite
6
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească la temperatura camerei. Se amestecă fasolea garbanzo, stafidele, morcovii, pătrunjelul, busuiocul și menta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
Grăsime De Porc înapoi
1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
7
Se servește la temperatura camerei sau se răcește.