Salată de Quinoa cu ridichi murate și Feta

Salată de Quinoa cu ridichi murate și Feta
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați salata de Quinoa cu ridichi murate și Fetan. Această rețetă servește 6 și costă 1,59 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 291 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegetarian dieta. Dacă aveți la îndemână castraveți înjumătățiți pe lungime, fasole, pătrunjel cu frunze plate și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Salată de lăstari de mazăre cu ridichi și ceapă murată, Salată de sfeclă prăjită cu ridichi murate și Bietă, și Salată De Mazăre Cu Ridichi Și Feta.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mică, aduceți oțetul de vin roșu la foc mic cu zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Plus 1 Linguriță Sare Kosher, Suplimentar Pentru Condimentarea Cărnii1 Lingură Plus 1 Linguriță Sare Kosher, Suplimentar Pentru Condimentarea Cărnii
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2
Se ia de pe foc și se adaugă feliile de ridiche.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Mozzarella Parțial Degresată Cubulețe (cuburi De 1/2 Inch)Brânză Mozzarella Parțial Degresată Cubulețe (cuburi De 1/2 Inch)
3
Se lasă să stea până se răcește, aproximativ 1 oră.
4
Între timp, într-o cratiță mare cu apă clocotită sărată, albiți fasolea verde până când sunt crocante-fragede, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde Gata Tăiată, Disponibilă în Departamentul De Produse, înjumătățită într-un Unghi TransversalFasole Verde Gata Tăiată, Disponibilă în Departamentul De Produse, înjumătățită într-un Unghi Transversal
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
5
Scurgeți și clătiți fasolea sub apă rece până se răcește. Se usucă fasolea și se taie în lungimi de 1 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
6
Într-o cratiță medie, aduceți 1 3/4 căni de apă la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
7
Adăugați quinoa, acoperiți și fierbeți la foc mic până când toată apa a fost absorbită, aproximativ 12 minute. Descoperiți și lăsați să stea până se răcește, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
8
Într-un castron mediu, aruncați castravetele cu 1/2 lingură de ulei de măsline și condimentați cu sare și piper. Într-un castron mare, aruncați quinoa cu pătrunjelul, sucul de lămâie și restul de 3 linguri de ulei de măsline; condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
9
Scurgeți ridichile și adăugați-le în quinoa, împreună cu fasolea, castravetele și feta. Aruncați bine și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
Brânză Mozzarella Parțial Degresată Cubulețe (cuburi De 1/2 Inch)Brânză Mozzarella Parțial Degresată Cubulețe (cuburi De 1/2 Inch)
4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
O Salată Amestecată Frunze, Spălate și UscateO Salată Amestecată Frunze, Spălate și Uscate
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții6
Scor De Sănătate20
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista