Salată de păstrăv afumat și Grapefruit
Nevoie de un curs principal fără gluten, primar și pescatarian? Păstrăvul afumat și salata de Grapefruit ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție conține 219 calorii, 17g de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $ 4.43 pe portie, această rețetă acoperă 33% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de salată bibb, smântână, năsturel și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până smantana ai putea urma acest curs principal cu Plăcintă Cu Mere Cu Smântână ca desert. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 90%, ceea ce este spectaculos. Rețete similare sunt Salată de păstrăv afumat cu Avocado și Grapefruit, Salată de andive și Grapefruit cu păstrăv afumat, și Salată De Păstrăv Afumat.
Instrucțiuni
Radeți 1/4 linguriță de coajă din grapefruit și dați deoparte. Tăiați capetele de grapefruit, apoi tăiați coaja și miezul alb. Lucrând peste un castron, tăiați de-a lungul ambelor părți ale fiecărei membrane cu un cuțit pentru a îndepărta segmentele. Aruncați orice semințe.
Tăiați segmentele de grapefruit în bucăți. Strângeți sucul din membrane în castron.
Bateti smantana, 2 linguri de suc de grapefruit, coaja de grapefruit, scallions, 2 linguri de apa si 1/2 lingurita fiecare sare si piper intr-un bol.
Aruncați năsturelul, Andiva, salata verde, țelina și ceapa într-un bol mare.
Adăugați pansamentul și aruncați pentru a acoperi. Împărțiți salata între boluri puțin adânci. Se acoperă cu segmentele rezervate de grapefruit și păstrăvul afumat.
Fotografie de Antonis Achilleos