Salată De Păstrăv Afumat Și Cartofi Cu Vinetă De Zară
Salata de păstrăv afumat și cartofi cu vinaigretă de zară este un fără gluten, întreg 30 și pescatarian garnitură. Această rețetă face 2 porții cu 559 calorii, 25g de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.07 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. 37 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, suc de lămâie, sare kosher și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 98%. Acest scor este uimitor. Rețete similare includ Salată de mere-Sunchoke cu păstrăv afumat și vinetă de cidru, Salată de păstrăv afumat cu cartofi la grătar și vinetă de muștar-mărar, și Salată de păstrăv afumat și cartofi.
Instrucțiuni
Pentru pansament, amestecați Zara, oțetul, coaja de lămâie și sucul de lămâie. Bateți încet uleiul de măsline.
Se adaugă mărarul tocat și se condimentează cu sare și piper, după gust.Pentru salată, încălziți uleiul de măsline într-o cratiță mică la foc mediu.
Adăugați cartofii și un vârf generos de sare și sotati aproximativ un minut.
Adăugați bulionul de pui și aduceți la fierbere ușoară. Gatiti cartofii pana se inmoaie, aproximativ 8 minute.
Scurgeți și reveniți la oală.Fulgi păstrăvul în bucăți mici peste cartofi.
Se toarnă aproximativ jumătate din pansament peste păstrăv și cartofi și se pliază ușor până se combină.
Serviți salata la temperatura camerei cu pâine prăjită și pansamentul rămas pe lateral.
Se ornează cu crenguțe de mărar și felii de lămâie.