Salată de păstrăv afumat cu mere, fenicul și pansament cremos de hrean

Salata de păstrăv afumat cu mere, fenicul și pansament cremos de hrean ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și pescatariană are 688 calorii, 39G de proteine, și 48G de grăsime pe porție. Pentru $6.35 pe portie, această rețetă acoperă 45% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. Un amestec de oțet de cidru, piper, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma crema grea, puteți urma acest fel principal cu Viscole de casă cu ouă de unt de arahide ale lui Reese ca desert. Această rețetă este plăcută de 2 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este uimitor. Rețete similare sunt Salată De Păstrăv Afumat Cu Pansament Cu Ierburi Și Hrean, Salată de macrou afumat și sfeclă roșie cu sos cremos de hrean, și Păstrăv afumat cremos cu măr și hrean pe pâine maro crocantă.
Instrucțiuni
Într-un castron mare de salată, rupeți păstrăvul afumat în bucăți mici, aruncând orice oase.
Rupeți frisee și Nasturel în bucăți mici și adăugați acel bol.
Radeți feniculul și șalotele în felii fine și adăugați-le în castron.
Adăugați mărul, mărarul proaspăt și mai multe măcinări de piper negru.
Pregătiți pansamentul combinând toate ingredientele pansamentului într-un borcan. Acoperiți și agitați puternic.
Se toarnă pansamentul peste salată și se aruncă pentru a distribui.