Salată De Pâine Italiană
Salata de pâine italiană ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Această rețetă fără lactate servește 15 și costă 35 de cenți pe porție. O porție conține 127 calorii, 3G de proteine, și 4G de grăsime. Cap la magazin și ridica apă, roșii, aragaz top umplutura Se amestecă, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Funcționează bine ca o garnitură la un preț foarte rezonabil. Această rețetă de la KraftRecipes.com are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Salată De Pâine Italiană, Salată De Pâine Italiană, și Salată De Pâine Italiană.
Instrucțiuni
Se amestecă amestecul de umplutură și apa fierbinte într-un castron mare până când se umezește.
Se amestecă roșiile, ceapa și castraveții.
Se amestecă uleiul și oțetul până se omogenizează bine.
Adăugați la amestecul de umplutură; aruncați ușor.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Mazzei Fonterutoli Chianti Classico cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 32 de dolari pe sticlă.
![Mazzei Fonterutoli Chianti Classico]()
Mazzei Fonterutoli Chianti Classico
"Multă carne, fructe de pădure și caracter de prune pe nas și palat. Corpolent, cu taninuri catifelate și un finisaj lung și bogat. Stil Decadent care îmi place. Calitate serioasă pentru vintage. Nr Castello în 2002, astfel încât acest lucru a fost actualizat."- Spectator de vinculoare: roșu-purpuriu intens, dar strălucitor și excepțional de concentrat.Buchet: extrem de intens și complex, cu mirosuri de cireșe și zmeură însoțite de nuanțe ușoare prăjite și picante.Aromă: impactul în gură este incisiv, dar moale datorită unei structuri substanțiale de taninuri în care ies în evidență cele moi și bine rotunjite. Aciditatea este fuzionată cu corpul vinului și ajută la transmiterea senzațiilor plăcute de căldură și putere. Vinul are un finisaj lung, neobișnuit pentru un Chianti Classico obișnuit.