Salata de pui și struguri curry este o fără gluten felul principal. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 21g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 320 calorii. Pentru $1.81 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți struguri, spanac pentru copii, iaurt și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma maioneza ușoară, puteți urma acest fel principal cu Prăjituri Ușoare De Piatră ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este destul de bun. Încercați Salată de pui și struguri curry, Miel la grătar cu legume curry și Gremolata de nuci de pin de struguri, și Salată de pui și struguri prăjiți pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Bateți împreună maioneza, iaurtul, pudra de curry, coaja de lămâie și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De Curry
Coaja De Lămâie
Maioneză
Iaurt
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
2
Combinați puiul și strugurii într-un castron mare, adăugați pansament și aruncați pentru a acoperi. Se răcește timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Struguri
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Aranjați spanacul pe farfurii 4dinner. Se acoperă cu salată de pui, se presară migdale și se servește.