Salată de pui și spanac la grătar cu muștar de miere

Salata de pui și spanac la grătar cu muștar de miere ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $3.74 pe portie, această rețetă acoperă 37% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 612 calorii, 46G de proteine, și 25g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 2. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de ulei de măsline, piept de pui, oțet și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma oțetul alb, puteți urma acest fel principal cu Placinta Cu Nuci Pecan Cu Otet ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este solid. Încercați Pui de muștar la grătar cu ceapă și salată de spanac, Salată de spanac cu muștar de miere cu pui, și Salată de pui cu fructe de pădure și spanac cu sos de muștar cu miere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Înjumătățiți sânii orizontal, astfel încât bucățile să aibă o grosime egală.
Se periază cu 2 lingurițe de ulei și se condimentează cu sare și piper. Gătiti pe grătarul exterior până când este gătit (155 F) sau gătiți pe tigaia preîncălzită la grătar la foc mediu-mare, 3 până la 5 minute pe fiecare parte.
Se transferă în farfurie și se lasă să se odihnească 5 minute. Feliați în benzi de 1/2 inch.
Bateți mierea, muștarul și oțetul într-un castron mic.
Așezați spanacul și mango-ul în vasul de servire.
Încălziți uleiul rămas în tigaie mare la foc mediu până când strălucește.
Adăugați usturoi și gătiți până la parfum, aproximativ 30 de secunde.
Adăugați ceapă și 1/4 linguriță de sare și gătiți foarte scurt, încă aproximativ 30 de secunde (nu gătiți prea mult).
Adăugați imediat la spanac și aruncați cu sos de muștar cu miere, pui și semințe de pepita. Condimentează după gust cu sare și piper și servește imediat.