Salată de pui și portocale la grătar
Salata de pui și portocale la grătar necesită aproximativ 25 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 4 și costă $3.15 pe portie. Acest fel principal are 477 calorii, 27G de proteine, și 31g de grăsime pe porție. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de sos de soia, praf de usturoi, oțet și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. Cu o lingură scor de 55%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Salată De Pui Cu Vinaigretă Portocalie La Grătar, Salată de pui la grătar cu vinetă portocalie, și Salată specială de pui la grătar de vineri cu sos de portocale miere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă supa, uleiul, oțetul, soia, ghimbirul și usturoiul praf într-un castron mediu și se lasă deoparte.
Ungeți ușor grătarul și încălziți grătarul la mediu. Puneți puiul la grătar timp de 15 minute sau până când puiul este gătit, întorcând și perindând puiul adesea cu 1/2 cană din amestecul de supă în timp ce este la grătar. Aruncați orice amestec de ungere rămas.
Tăiați puiul în fâșii subțiri.
Aranjați salata verde, portocalele și ceapa verde pe un platou de servire. Se acoperă cu puiul și se servește amestecul de supă rămas ca pansament.