Salată de pui și piersici la grătar cu miere-Chile-ghimbir

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați salata de pui la grătar cu miere-Chile-ghimbir și piersici. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 29G de proteine, 11g de grăsime, și un total de 346 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 3,14 USD pe porție. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de piersici, ulei de măsline, miere și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este destul de bun. Încercați Salată de pui Dijon cu piersici și miere la grătar cu brânză de capră și nuci pecan, Salată de piersici cu pui de busuioc la grătar și vinetă albă balsamică-miere, și Chile-ton la grătar cu ghimbir, cu salată în stil coreean pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați mierea și următoarele 3 ingrediente (prin ulei) într-un castron mediu.
Cu un ciocan, puneți bucăți de piept de pui între 2 foi de hârtie de ceară sau folie de plastic până când sunt foarte subțiri; transferați într-un vas mediu. Lingura 2-3 linguri de chile pansament peste pui; se acoperă bine.
Încălziți o tigaie pentru grătar, grătar sau broiler. Acoperiți ușor tigaia pentru grătar, dacă utilizați, cu spray de gătit.
Presărați puiul cu sare; grătar până la fiert (2-3 minute pe fiecare parte).
Transferați puiul pe o tăietură. Continuați până când tot puiul este gătit, acoperiți grătarul cu spray de gătit, după cum este necesar.
Grill porumb pana cand se inmoaie (aproximativ 5 minute), periaj ușor cu chile dressing în timp ce grill-ul; se transferă într-un platou mare. Grătiți sferturile de piersici, doar până când apar semne de grătar (aproximativ 1 minut pe parte), perindând ușor cu pansament chile în timp ce grătați și acoperiți grătarul după cum este necesar; transferați pe platou.
Împrăștiați năsturelul peste platou. Feliați puiul în bucăți mai mici; transferați pe platou.
Combinați sucurile fierte și pansamentul rămas din chile; se amestecă bine.
Stropiți peste salată după dorință; servi.