Salată de pui și orez sălbatic cu vinaigretă de portocale-Mango

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați salata de pui și orez sălbatic cu vinaigretă de portocale-Mango. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 4 și costă $1.54 pe portie. O porție conține 297 calorii, 22g de proteine, și 6g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de orez brun fiert în pungă, orez cu gătit rapid, migdale tăiate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma orezul brun, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Orez Brun ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este solid. Încercați Salată de orez sălbatic cu fructe uscate și vinetă de portocale-Sherry, Salată De Pui Cu Orez Sălbatic Portocaliu, și Recoltați salată de orez sălbatic cu vinetă de dovleac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti orezul salbatic si orezul brun conform instructiunilor pachetului, omitand sarea si grasimea.
Combinați orezul sălbatic și orezul brun și întindeți amestecul de orez într-un strat subțire într-o tigaie. Se dă la frigider 30 de minute sau până se răcește, amestecând ocazional.
Combinați amestecul de orez răcit, puiul și Vinaigreta de portocale-Mango într-un castron mare; aruncați bine. Puneți amestecul de orez uniform pe fiecare dintre cele 4 farfurii de servire; presărați uniform cu migdale.