Salată de pui și orez sălbatic cu vinaigretă de portocale-Mango

Salată de pui și orez sălbatic cu vinaigretă de portocale-Mango
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați salata de pui și orez sălbatic cu vinaigretă de portocale-Mango. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 4 și costă $1.54 pe portie. O porție conține 297 calorii, 22g de proteine, și 6g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de orez brun fiert în pungă, orez cu gătit rapid, migdale tăiate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma orezul brun, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Orez Brun ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este solid. Încercați Salată de orez sălbatic cu fructe uscate și vinetă de portocale-Sherry, Salată De Pui Cu Orez Sălbatic Portocaliu, și Recoltați salată de orez sălbatic cu vinetă de dovleac pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gatiti orezul salbatic si orezul brun conform instructiunilor pachetului, omitand sarea si grasimea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare De Condiment Al Lui LawrySare De Condiment Al Lui Lawry
Orez Sălbatic, Clătit BineOrez Sălbatic, Clătit Bine
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
2
Combinați orezul sălbatic și orezul brun și întindeți amestecul de orez într-un strat subțire într-o tigaie. Se dă la frigider 30 de minute sau până se răcește, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare De Condiment Al Lui LawrySare De Condiment Al Lui Lawry
Orez Sălbatic, Clătit BineOrez Sălbatic, Clătit Bine
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
3
Combinați amestecul de orez răcit, puiul și Vinaigreta de portocale-Mango într-un castron mare; aruncați bine. Puneți amestecul de orez uniform pe fiecare dintre cele 4 farfurii de servire; presărați uniform cu migdale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate41
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista