Salată de pui și cartofi cu ierburi
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați salata de pui și cartofi cu ierburi. Această rețetă fără gluten, întreagă 30 și vegană servește 10 și costă 38 de cenți pe porție. O porție conține 104 calorii, 1g de proteine, și 7g de grăsime. Un amestec de busuioc, cartofi noi cu piele roșie, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este solid. Încercați Salată de cartofi cu ierburi proaspete și lămâie, Salată de cartofi din sud cu ierburi proaspete, și Salată caldă de cartofi cu ierburi proaspete pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește un 8-qt. oală de apă sărată la foc mediu. Puneți puiul și cartofii în braconaj atunci când abia fierbe. Continuați să fierbeți până când puiul este gătit și cartofii sunt fragede când sunt străpunse, aproximativ 15 minute.
Scurgeți, apoi tăiați puiul.
Între timp, amestecați ingredientele rămase într-un castron mare.
Adăugați pui și cartofi, aruncând pentru a combina.