Salată De Pui Veronique

Salata de pui Veronique ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 13g de proteine, 37g de grăsime, și un total de 416 calorii. Pentru $1.24 pe portie, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper kosher, struguri, frunze de tarhon și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a consuma strugurii verzi, puteți urma acest fel principal cu Tort de roșii de ciocolată Rose Levy Beranbaum cu ganache misterioasă ca desert. Această rețetă este plăcută de 12 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Salată De Pui Veronique Cu Nectarine, Pui Veronique, și Pui Veronique.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Așezați pieptul de pui, cu pielea în sus, pe o tigaie și frecați-le cu ulei de măsline.
Se presară generos cu sare și piper. Prăjiți timp de 35 până la 40 de minute, până când puiul este gătit. Se lasă deoparte până se răcește.
Când puiul este rece, scoateți carnea din oase și aruncați pielea și oasele.
Tăiați puiul într-un zar de 3/4 inci.
Așezați puiul într-un bol; adăugați maioneza, frunzele de tarhon, țelina, strugurii, 1 1/2 până la 2 lingurițe de sare și 1 linguriță de piper și aruncați bine.