Salată de pui Thailandeză la grătar cu Mango și ghimbir
Salata de pui Thailandeză la grătar cu Mango și ghimbir necesită în jur 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 3 și costă 2,73 USD pe porție. O porție conține 213 calorii, 5g de proteine, și 1g de grăsime. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei asiatice. Acesta este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați zahăr brun, frunze de mentă rupte, sos de pește thailandez și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 59%, ceea ce este bine. Rețete similare sunt Pulpe picante de pui la gratar cu ghimbir cu Mango Avocado Salsa, Salată De Pui Cu Ghimbir Thailandez, și Salată De Pui Cu Ghimbir Thailandez.
Instrucțiuni
Pentru a pregăti pansamentul, combinați primele 4 ingrediente într-un bol și amestecați bine cu un bici. Puneți pansamentul deoparte.
Pregătiți grătarul sau broilerul.
Pentru a pregăti salata, combinați 1 lingură de pansament și pui și aruncați pentru a acoperi.
Așezați puiul pe un grătar sau o tigaie pentru broiler acoperită cu spray de gătit; gătiți 6 minute pe fiecare parte sau până când puiul este gata.
Tăiați puiul în diagonală peste cereale în felii subțiri.
Combinați puiul, mango, șalotă și ghimbir. Aruncați cu pansamentul rămas. Împărțiți salata verde uniform între 3 farfurii. Top salata verde cu salata de pui; se presara cu menta.