Salată De Pui Semilună Rulouri

Salată De Pui Semilună Rulouri
Pentru 60 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 141 calorii, 4G de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă servește 8. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați salată de pui, semințe de mac, rulouri de semilună și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este improvizabil. Încercați Pui la cuptor în rulouri de semilună pentru 2, Rulouri Ușoare De Semilună De Pui: Mușcături De Brânză Cremă De Chile, și Pillsbury rulouri de cină cu semilună frigorifică sau Pillsbury creații cu semilună frigorifică pentru Pillsbury foaie de aluat sub formă de fulgi frigorifici pentru Pillsbury pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Derulează 1 (8 oz.) poate rulouri semilună refrigerate; separați fiecare porțiune de aluat de-a lungul perforațiilor centrale și diagonale, formând 8 triunghiuri. Lingura 2 Linguri. salata de pui preferat pe capătul larg al fiecărui triunghi. Începând de la capătul larg al fiecărui triunghi, rulați aluatul peste salata de pui, ciupind marginile pentru a sigila.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulouri Semilună FrigorificeRulouri Semilună Frigorifice
Pui întregPui întreg
AluatAluat
RolaRola
2
Așezați rulourile, cu cusătura în jos, pe o foaie de copt ușor unsă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
3
Presărați blaturi de rulouri uniform cu 2 lingurițe. semințe de mac. (Semințele se vor lipi de rulouri fără liant; nu trebuie să periați cu ou.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De MacSemințe De Mac
RolaRola
SemințeSemințe
OuăOuă
4
Coaceți la 375 timp de 10 până la 12 minute sau până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista