Salată De Pui Mărunțită Cu Pansament Gochujang

Salată De Pui Mărunțită Cu Pansament Gochujang
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați salata de pui mărunțită cu pansament Gochujang. Această rețetă face 4 porții cu 292 calorii, 14g de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru $2.41 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Serious Eats are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Un amestec de ulei de susan, castraveți, sare de masă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare includ Salată asiatică de creveți cu pansament Gochujang, Salată de pui mărunțită cu sos miso cremos, și Salată de varză mărunțită + Quinoa cu sos cremos de Tahini.

Instrucțiuni

1
Încălziți apa și ghimbirul într-o cratiță mică până la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
3 Căni De Nectar De Pere3 Căni De Nectar De Pere
Echipamente pe care le vei folosi
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
2
Adăugați sake și sare și amestecați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos Japonez De SusanSos Japonez De Susan
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
3
Adăugați pui. Reveniți la foc mic, acoperiți, scoateți-l de pe foc și lăsați să se odihnească timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
4
Între timp, faceți pansamentul.
5
Combinați uleiul de susan, mirin, gochujang și oțetul și un castron mic și bateți împreună cu o furculiță. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciupiți Semințele De Susan AlbCiupiți Semințele De Susan Alb
GochujangGochujang
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
6 Chifle Cu Susan, împărțite6 Chifle Cu Susan, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
6
Când puiul a fiert, scoateți din lichidul de braconaj și lăsați să se odihnească până se răcește suficient pentru a se descurca. Tăiați carnea în bucăți de mușcătură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
7
Combinați năsturelul, salata verde, castravetele și ceapaîntr-un castron mare de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nu Dintr-o Grădină LocalăNu Dintr-o Grădină Locală
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
Cheddar Ascuțit, Tăiat CubulețeCheddar Ascuțit, Tăiat Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
8
Întindeți puiul deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1-1/2 Căni (12 Uncii) Smântână, împărțită1-1/2 Căni (12 Uncii) Smântână, împărțită
9
Stropiți cu jumătate din pansament și serviți cu pansamentul rămas pe lateral.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista