Salată De Pui Mărunțită Cu Pansament Gochujang

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați salata de pui mărunțită cu pansament Gochujang. Această rețetă face 4 porții cu 292 calorii, 14g de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru $2.41 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Serious Eats are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Un amestec de ulei de susan, castraveți, sare de masă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare includ Salată asiatică de creveți cu pansament Gochujang, Salată de pui mărunțită cu sos miso cremos, și Salată de varză mărunțită + Quinoa cu sos cremos de Tahini.
Instrucțiuni
Încălziți apa și ghimbirul într-o cratiță mică până la fierbere.
Adăugați sake și sare și amestecați pentru a combina.
Adăugați pui. Reveniți la foc mic, acoperiți, scoateți-l de pe foc și lăsați să se odihnească timp de 15 minute.
Între timp, faceți pansamentul.
Combinați uleiul de susan, mirin, gochujang și oțetul și un castron mic și bateți împreună cu o furculiță. Pune deoparte.
Când puiul a fiert, scoateți din lichidul de braconaj și lăsați să se odihnească până se răcește suficient pentru a se descurca. Tăiați carnea în bucăți de mușcătură.
Combinați năsturelul, salata verde, castravetele și ceapaîntr-un castron mare de servire.
Întindeți puiul deasupra.
Stropiți cu jumătate din pansament și serviți cu pansamentul rămas pe lateral.