Salată de pui la grătar cu glazură de caise, vinetă de muștar de casă și salată de struguri

Salată de pui la grătar cu glazură de caise, vinetă de muștar de casă și salată de struguri
Salata de pui la grătar cu glazură de caise, vinetă de muștar de casă și salată de struguri necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 42G de proteine, 67g de grăsime, și un total de 904 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $3.61 pe portie, această rețetă acoperă 37% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Un amestec de piept de pui, ulei de măsline, cimbru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma oțetul, puteți urma acest fel principal cu Placinta Cu Otet ca desert. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Cu o lingură scor de 77%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare sunt Somon la grătar cu glazură de caise-muștar, Găini Cornish la grătar cu glazură de caise-muștar, și Cotlet de porc la grătar cu glazură de caise-muștar.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
1
Bateți oțetul, muștarul și sarea și piperul, după gust, într-un bol. Se amestecă încet aproximativ uleiul de măsline și până se emulsionează. Gust; amestecati in cateva linguri de ulei de măsline, dacă se dorește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Ulei De MăslineUlei De Măsline
OțetOțet
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
2
Pentru salata de struguri: pregătiți grătarul pentru grătar direct.
Ingrediente de care veți avea nevoie
StruguriStruguri
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
3
Ungeți ardeii iute cu ulei și condimentați cu sare și piper. Grătiți până se carbonizează pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Ardei IuteArdei Iute
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
4
Se scoate într-un castron, se acoperă și se lasă la abur timp de 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Scoateți pielea și tocați grosier.
6
Transferați într-un castron și adăugați strugurii, oțetul chardonnay și uleiul de măsline. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
ChardonnayChardonnay
Ulei De MăslineUlei De Măsline
OțetOțet
StruguriStruguri
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
1
Bateți împreună gemul de caise și oțetul. Condimentează cu sare și 1/4 linguriță piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper NegruPiper Negru
Gem De CaiseGem De Caise
OțetOțet
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
2
Ungeți puiul pe ambele părți cu ulei și presărați sare și piper. Grătiți până când prima parte este maro aurie, aproximativ 2 1/2 minute. Întoarceți, periați cu glazura și presărați cimbru. Gatiti pana la fiert, inca 2-3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Pui întregPui întreg
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
CimbruCimbru
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
3
Scoateți pe un platou de servire.
4
Pentru a servi, acoperiți cu salata de struguri, apoi năsturelul și în final migdalele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NasturelNasturel
MigdaleMigdale
StruguriStruguri
5
Stropiți cu vinaigreta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinetăVinetă
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate42
Revista