Salată de pui la grătar cu glazură de caise, vinetă de muștar de casă și salată de struguri
Salata de pui la grătar cu glazură de caise, vinetă de muștar de casă și salată de struguri necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 42G de proteine, 67g de grăsime, și un total de 904 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $3.61 pe portie, această rețetă acoperă 37% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Un amestec de piept de pui, ulei de măsline, cimbru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma oțetul, puteți urma acest fel principal cu Placinta Cu Otet ca desert. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Cu o lingură scor de 77%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare sunt Somon la grătar cu glazură de caise-muștar, Găini Cornish la grătar cu glazură de caise-muștar, și Cotlet de porc la grătar cu glazură de caise-muștar.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
1
Bateți oțetul, muștarul și sarea și piperul, după gust, într-un bol. Se amestecă încet aproximativ uleiul de măsline și până se emulsionează. Gust; amestecati in cateva linguri de ulei de măsline, dacă se dorește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Ulei De Măsline
Oțet
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
2
Pentru salata de struguri: pregătiți grătarul pentru grătar direct.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Struguri
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
3
Ungeți ardeii iute cu ulei și condimentați cu sare și piper. Grătiți până se carbonizează pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Ardei Iute
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
4
Se scoate într-un castron, se acoperă și se lasă la abur timp de 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Scoateți pielea și tocați grosier.
6
Transferați într-un castron și adăugați strugurii, oțetul chardonnay și uleiul de măsline. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Chardonnay
Ulei De Măsline
Oțet
Struguri
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
1
Bateți împreună gemul de caise și oțetul. Condimentează cu sare și 1/4 linguriță piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru
Gem De Caise
Oțet
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
2
Ungeți puiul pe ambele părți cu ulei și presărați sare și piper. Grătiți până când prima parte este maro aurie, aproximativ 2 1/2 minute. Întoarceți, periați cu glazura și presărați cimbru. Gatiti pana la fiert, inca 2-3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Pui întreg
Dressing Japonez De Susan Preparat
Cimbru
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
3
Scoateți pe un platou de servire.
4
Pentru a servi, acoperiți cu salata de struguri, apoi năsturelul și în final migdalele.