Această rețetă fără gluten, primal și whole 30 servește 4 și costă $2.24 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 190 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de nuci, mentă, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este spectaculos. Încercați Fasole verde cu nuci prăjite și pesmet, FASOLE VERDE CU NUCI PRĂJITE ȘI VINAIGRETTE USCATE-CIREȘE, și Fasole verde cu nuci prăjite și Vinaigrette uscate-cireșe pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Fasole de aburi, acoperite, 6 minute sau până când sunt crocante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole
2
Scurgere.
3
Combinați fasolea, puiul, pătrunjelul, nucile și menta într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Pătrunjel
Fasole
Mentă
Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Combinați oțetul, uleiul, sarea și piperul într-un castron mic; se amestecă bine cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet
Piper
Sare
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
5
Se toarnă peste amestecul de fasole; se amestecă bine.