Salata de pui cu condimente de fenicul este o fără gluten, fără lactate și primar rețetă cu 4 porții. O porție conține 322 calorii, 6g de proteine, și 25g de grăsime. Pentru $ 4.26 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți semințe de fenicul, sare de mare, inimă de țelină și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 40 de minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 63%. Rețete similare sunt Curcani întregi prăjiți cu condimente de fenicul frecați, Filet De Porc Cu Condimente De Fenicul, și Chipsuri De Cartofi De Casă Cu Condimente De Fenicul Frecați.
Instrucțiuni
1
Așezați puiul, răspândind părțile cât mai mult posibil. Acoperiți generos cu 3 linguri de condiment de fenicul, frecându-l în piele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
2
Puneți o oală mare la foc mediu-mare. Când tigaia este fierbinte, adăugați 6 linguri de ulei și încălziți la aproape fumat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Adăugați puiul și rumeniți pe toate părțile, aproximativ 5 până la 6 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
4
Se adaugă țelina, morcovul, ceapa și frunzele de dafin și se sotează câteva minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
5
Adăugați 4 căni de apă în oală sau suficient pentru a acoperi puiul. Aduceți la foc mic și gătiți doar până când puiul este aproape complet gătit, aproximativ 40 de minute. Opriți focul și acoperiți și lăsați să se răcească. Când tigaia s-a răcit, puneți-o la frigider peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
6
Ridicați puiul răcit și strecurați stocul, aruncând solidele. Refrigerați sau congelați stocul de pui pentru o altă utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
7
Scoateți pielea și oasele de la pui. Tăiați carnea cu mâna în bucăți aspre de mărimea mușcăturii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
8
Într-un castron mare, combinați puiul mărunțit, inima de țelină, ceapa roșie, 6 linguri de ulei de măsline, 2 linguri de suc de lămâie, rămase 1 1/2 lingurițe de condimente de fenicul frecați și sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Recipient Ceapa Tocata
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Pentru Ungerea Insertului
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
9
Adăugați mai mult ulei, suc de lămâie sau frecați condimentele de fenicul, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Ungerea Insertului
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
10
Adăugați busuiocul și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
11
Puneți semințele de fenicul, semințele de coriandru și boabele de piper într-o tigaie grea la foc mediu. Urmăriți cu atenție, aruncând frecvent, astfel încât semințele să se prăjească uniform. Când este maro deschis și parfumat, turnați semințele pe o farfurie pentru a se răci. Trebuie să fie reci înainte de măcinare, altfel vor guma lamele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe întregi De Coriandru
Pesmet, Câteva Pumni
Oase De Pui Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
12
Se toarnă semințele într-un blender și se adaugă sarea. Amestecați cu o pulbere fină, agitând ocazional blenderul pentru a redistribui semințele. Depozitați într-un borcan de sticlă bine închis într-un loc răcoros și uscat sau congelați.