Salată De Pui Circasiană
Reteta Salata de pui Circassian se poate face în aproximativ 25 de minute. Pentru $3.46 pe portie, veți obține un curs principal care servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 39G de proteine, 49G de grăsime, și un total de 677 calorii. 136 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână ceapă verde, ulei de nucă, boia și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Vă este adus prin simple rețete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 0%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare sunt Salată de pui Deluxe și folie de salată de pui, Salată de pui chinezească fără vină – această salată este ușoară, sănătoasă și plină de aromă, și Salată Duminica: salată de pui și porumb la grătar cu vinetă de iaurt grecesc.
Instrucțiuni
Braconați pieptul de pui: aduceți bulionul de pui la foc mic și adăugați pieptul de pui.
Adăugați puțină apă dacă nu există suficient lichid pentru a acoperi carnea. Fierbeți ușor timp de 10 minute, apoi opriți focul.
Încălziți boiaua în ulei de măsline sau de nucă: între timp, încălziți uleiul de măsline sau de nucă într-o oală mică la foc mic și adăugați boiaua. Se amestecă bine pentru a se combina.
Încălziți până puteți mirosi aroma boiaua, apoi opriți focul.
Înmuiați pâinea în bulion: rupeți pâinea în bucăți și puneți-o într-un castron. Scoateți aproximativ o cană sau două din bulionul de pui și turnați-l peste pâine.
pastă de nucă: puneți o cană de nuci într-un robot de bucătărie.
Adăugați usturoiul, cayenne, aproximativ o linguriță de sare, 1 lingură de pătrunjel și pâinea înmuiată. Pulsați pentru a face o pastă groasă, relativ groasă.
Dacă are nevoie de puțin mai mult bulion de pui pentru a se slăbi, adăugați câte o lingură la un moment dat.
Se amestecă uleiul de boia, apoi se toarnă în procesorul de alimente și se amestecă pentru a se combina.
Se adaugă sare după gust.
salata: rupeți pieptul de pui în bucăți. Puneți-l în castron cu restul de 1/2 cană de nuci, ceapa verde și 1 lingură de pătrunjel.
Adăugați pasta de nucă-boia de la robotul de bucătărie în vas și amestecați ușor pentru a combina totul bine.
Adăugați piper negru și suc de lămâie după gust.