Salată De Pui Chipotle
Salata de pui Chipotle este o fără gluten rețetă cu 6 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 206 calorii. Pentru $1.4 pe portie, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Funcționează bine ca un fel principal accesibil. Un amestec de jumătăți de piept de pui, cilantro, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 47%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Salată De Pui Chipotle, Salată De Pui Chipotle, și Salată De Pui Chipotle pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 177°.
Așezați puiul pe o foaie de copt căptușită cu folie și înconjurați-l cu pene de ceapă roșie.
Stropiți cu ulei de măsline și presărați ușor cu sare și piper.
Coaceți 20 de minute, până când ceapa se înmoaie și puiul este gătit (tăiat la test).
Lăsați să se răcească 10 minute pe foaia de copt, apoi transferați puiul pe placa de tăiere și tăiați-l în cuburi de jumătate de inch. Se toacă grosolan ceapa.
Transferați puiul și ceapa într-un bol mare și lăsați să se răcească la temperatura camerei. Se amestecă ardeii prăjiți.
Într-un castron mic, combinați smântână, maioneză, chipotles, sos adobo și suc de lămâie; se amestecă pentru a combina.
Turnați pansamentul peste amestecul de pui și aruncați pentru a acoperi uniform.
Presărați salata cu cilantro și serviți.