Salată De Pui Chinezesc

Nevoie de o curs principal fără lactate? Salata de pui chinezesc ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă servește 2 și costă 2,58 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 30g de proteine, 23g de grăsime, și un total de 373 calorii. 38 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei chinezești. Dacă aveți la îndemână migdale tăiate, ambalaje wonton, ulei de măsline extravirgin și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma oțetul de orez, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cană Din Catifea Roșie ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este extraordinar. Încercați Salată de pui chinezească fără vină – această salată este ușoară, sănătoasă și plină de aromă, Salată De Pui Chinezesc, și Salată De Pui Chinezesc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron, aruncați varza Napa, morcovii, coriandrul și scallions împreună pentru a combina și apoi acoperiți cu apă rece.
Lăsați legumele crocante în timp ce pregătiți restul salatei.
Așezați așchii de migdale pe o foaie mică de copt și prăjiți la 350 de grade F (180 C) până se rumenesc. Vor trece de la dreapta la ars în câteva secunde, așa că urmăriți cu atenție progresul lor.
Transferați migdalele într-un castron mic.
Așezați ambalajele wonton pe o suprafață plană și folosiți o perie de patiserie pentru a peria Generos o suprafață cu ulei de măsline. Folosiți un cuțit ascuțit pentru a le tăia în benzi de 1/4 inch și dați fiecărei benzi o răsucire înainte de a le așeza pe foaia de copt și de a coace până când wontonii sunt maronii aurii și crocanți. Într-o oală medie cu capac, aduceți 8 căni de apă și 2 linguri de sare la fierbere.
Adăugați ofertele de pui în oală, acoperiți cu capacul și apoi opriți focul. Braconați până când puiul citește o temperatură internă de 160 de grade F (aproximativ 10 minute). Timpul necesar pentru gătit va varia în funcție de mărimea puiului. În timp ce puiul gătește, pregătește un castron cu apă cu gheață. Când puiul este gata, scurgeți-l și adăugați puiul în apa cu gheață pentru a opri gătitul. Când puiul este suficient de rece pentru a fi manevrat, mărunțiți-l și lăsați-l deoparte. Într-un castron mic, amestecați sucul de portocale, uleiul vegetal, oțetul de orez, sosul hoisin, sosul de soia, uleiul de susan, sucul de ghimbir, sarea, muștarul și piperul alb până se emulsionează.
Scurgeți verdeața de salată și treceți-le printr-un filator de salată, bătând orice apă rămasă cu prosoape de hârtie.
Adăugați verdele într-un castron uscat. Aruncați salata cu semințele de susan și 2/3 din pansament și apoi puneți-o într-un castron sau platou de servire. Se acoperă cu migdalele, puiul, ambalajele Wonton coapte și se toarnă deasupra pansamentul rămas. Salata trebuie servită imediat ce este îmbrăcată.