Salată De Primăvară

Salata de primăvară este o fără gluten și fără lactate rețetă cu 8 porții. Pentru $1.36 pe portie, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 501 calorii, 11g de proteine, și 38g de grăsime. Câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare. Această rețetă este plăcută de 87 de gurmanzi și bucătari. Este perfect pentru Primăvară. Mergeți la magazin și ridicați oțet de vin, struguri, broccoli și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este spectaculos. Încercați Salată Cobb de primăvară cu vinetă de busuioc de zmeură + salată de borcan de zidărie, 5 Idei ușoare de salată de primăvară sănătoasă - salată grecească de cartofi – fără ouă) - Cat Cora – 50 de femei schimbătoare de jocuri în alimente, și Salată De Primăvară pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați slănina într-o tigaie mare și adâncă. Gatiti la foc mediu pana se rumeneste uniform.
Se scurge, se sfărâmă și se lasă deoparte.
Într-un bol mare de salată, aruncați împreună slănina, broccoli, țelina, ceapa verde, strugurii verzi, strugurii roșii, stafidele și migdalele.
Bateți împreună maioneza, oțetul și zahărul.
Se toarnă pansament peste salată și se aruncă pentru a acoperi. La frigider până este gata de servit.