Salată de porumb și fasole neagră
Salata de porumb și fasole neagră este o fără gluten și vegan garnitură. Această rețetă face 10 porții cu 166 calorii, 6g de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru 43 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de ceapă verde, porumb de sâmbure, fasole și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este destul de bun. Încercați Salată de fasole verde, porumb prăjit și fasole neagră, Salată de porumb și fasole neagră, și Salată de fasole neagră și porumb pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, amestecați pansamentul, piperul, coriandrul, ardeiul roșu și chimenul. Pune deoparte.
Într-un castron mare, amestecați ingredientele rămase. Aruncați cu pansament pentru a acoperi. Capac; la frigider cel puțin 1 oră sau peste noapte pentru a amesteca aromele. Chiar înainte de servire, amestecați amestecul pentru a acoperi fasolea și porumbul cu pansament.