Salată de porumb la grătar, Poblano și fasole neagră
Salata de porumb la grătar, Poblano și fasole neagră ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 6 și costă 1,13 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 149 calorii, 3G de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați ceapă verde, coriandru, sare și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este bun. Încercați Salată de porumb la grătar, Poblano și fasole neagră, Ardei poblano umpluți cu fasole neagră, porumb și cartof dulce, și Salată De Fasole Neagră Și Porumb La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți grătarul la foc mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
2
Ungeți porumbul cu 2 lingurițe de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Porumb
Ulei De Gătit
3
Așezați ceapa verde, avocado, ardeiul gras, poblano și porumbul pe un grătar acoperit cu spray de gătit. Ceapa la grătar 2 minute pe fiecare parte sau până se rumeneste ușor. Grătar avocado 2 minute pe fiecare parte sau până când este bine marcat. Ardei gras la grătar 6 minute pe fiecare parte sau până se înnegrește; coaja. Grill poblano 9 minute pe fiecare parte sau până la înnegrit; coaja. Grill porumb 12 minute sau până când începe să se rumenească pe toate părțile, întorcându-se ocazional.