Salată De Porumb La Grătar

Salata de porumb la grătar durează 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 4 porții cu 198 calorii, 6g de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru $1.72 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână spice de porumb, ardei gras, chimen măcinat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 624 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Funcționează bine ca garnitură. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și lacto ovo vegetarian dieta. Vă este adus prin simple rețete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular improvabil de 0%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Salată De Porumb La Grătar Cu Vinaigretă De Var Pe Prăjituri De Porumb, 10 porumb Mare s Plus porumb la grătar și salată de ardei Pasilla, și Piept de pui la grătar cu porumb crud și salată de pâine la grătar.
Instrucțiuni
Grătiți porumbul, ardeiul gras și dovlecelul: pregătiți grătarul pentru căldură mare și directă. Ungeți grătarele de grătar.
Frecați puțin ulei de măsline peste ardeiul gras.
Așezați ardeiul roșu și porumbul (în coji) direct pe grătarele grătarului. (Consultați metoda noastră pentru grătarul porumbului.) Acoperiți grătarul.
Întoarceți porumbul ocazional, astfel încât fiecare parte a cojii să fie înnegrită. De asemenea, întoarceți ardeiul gras roșu ocazional până când pielea s-a înfipt în jurul său. Acest lucru ar trebui să dureze 15 până la 20 de minute.
Când porumbul și ardeii sunt la aproximativ 5 minute distanță de a fi gata, frecați uleiul de măsline peste bucățile de dovlecei și așezați bucățile de dovlecei direct pe grătarul grătarului, tăiate cu fața în jos. Întoarceți-le după câteva minute, când au niște semne frumoase de grătar pe ele.
Lăsați-i să gătească doar un minut sau două pe cealaltă parte.
Așezați ardeiul gras carbonizat într-un castron și acoperiți cu o farfurie, astfel încât să se aburească la propria căldură. Odată ce ardeiul gras s-a răcit puțin, îndepărtați coaja carbonizată.
Tăiați ardeiul, îndepărtați semințele și tulpina. Se toacă ardeiul gras în bucăți mici.
Lăsați porumbul să se răcească câteva minute și trageți înapoi cojile.
Luați un castron mic și întoarceți-l cu susul în jos într-un castron mai mare. Așezați cojile de porumb pe verticală, cu vârful în jos, deasupra bolului mic cu susul în jos. (Puteți utiliza, de asemenea, centrul unui bundt Pan răsturnat.)
Folosiți un cuțit ascuțit pentru a face lovituri lungi, în jos, îndepărtând sâmburii de pe știulet, în timp ce vă deplasați în jurul știuletului.
Tăiați dovlecelul: feliați din nou dovlecelul la grătar pe lungime și tăiați-l în bucăți mici.
Așezați boabele de porumb la grătar sau prăjite, ardeiul gras tocat, dovlecelul tocat, ceapa roșie, coriandrul și serrano (dacă se utilizează) într-un castron mare.
Adăugați chimenul, uleiul de măsline, oțetul sau sucul de lămâie și brânza sfărâmicioasă (dacă utilizați).
Se amestecă ușor. Sare și piper după gust.
Se servește rece sau la temperatura camerei.