Salată de portocale, nuci și stilton

Salată de portocale, nuci și stilton
Salata de portocale, nuci și stilton durează aproximativ 15 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 27G de grăsime, și un total de 324 calorii. Această rețetă fără gluten, lacto ovo vegetariană și primară servește 4 și costă $2.82 pe portie. Funcționează bine ca o garnitură la un preț rezonabil. 3 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Această rețetă de la BBC Good Food necesită rachete g bags, portocale, ulei de nucă și bucată de nucă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 59%, ceea ce este destul de bun. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Salată De Pere, Prepelițe, Nuci Și Stilton, Biscuiți Stilton și nuc, și Stilton festiv și plăcintă cu nuci.

Instrucțiuni

1
Goliți pungile de salată într-un castron mare. Cojiți portocalele peste un castron mic pentru a prinde sucurile; apoi, peste același castron, tăiați segmentele din miez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare Fină, Pentru Marginile PaharelorSare Fină, Pentru Marginile Paharelor
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Bateți uleiul de nucă în sucul de portocale, condimentați și turnați peste frunzele de salată. Aruncați salata, apoi aranjați pe un platou mare. Împrăștiați peste segmentele portocalii, nuci și stilton.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De PortocaleFelii De Portocale
1/2 Cană Fructe Tartinabile 100% Afine1/2 Cană Fructe Tartinabile 100% Afine
Ulei De NucUlei De Nuc
StiltonStilton
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust

Vin recomandat: Chardonnay, Gruener Veltliner, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Gruener Veltliner și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru salată. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note herby care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrette de tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. Un vin pe care l-ai putea încerca este Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay Vin. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 18 dolari.
Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay Vin
Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay Vin
"Chardonnay-ul nostru Indian Wells oferă un caracter atrăgător de fructe tropicale tipic siturilor calde, cum ar fi panta Wahluke. Îmi plac aromele coapte de ananas și butterscotch ale acestui Chardonnay și textura bogată, cremoasă. Încercați-l cu scoici, scampi sau paste cu sosuri bogate."- Bob Bertheau
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții4
Scor De Sănătate13
Tipuri De Feluri De MâncareGarniturăSalată
Revista